Parallelle deelsessies

De keuze is reuze. Tijdens onze bijeenkomst hebben vier deelsessies, u neemt deel aan één van deze vier.

Er zijn een beperkt aantal plekken per deelsessie, kom op tijd om zeker te zijn van een plekje bij je favoriete sessie.

Behoud personeel in de regio Midden – Holland

Hoe binden en boeien we onze medewerkers? Denkkracht vereist!
Op 5 juni hebben ZWconnect en Gedeelde Zorg met professionals uit de regio een bijeenkomst gehad over de arbeidsmarktproblematiek in de regio Midden-Holland. De resultaten uit die bijeenkomst worden op een interactieve manier gedeeld, getoetst en verfijnd. Hoe staan we ervoor? En waar is winst te behalen? Daarnaast nemen we je mee in de eerste concrete stappen die we zetten om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk menskracht behouden voor onze regio.

 

Escaperoom Digihelden

Puzzels, taken en uitdagingen oplossen in een interactief spel van een uur. Let op: digitale vaardigheden zijn geen vereiste, maar daarna laat het je niet meer los ; ) 
Wil je op een leuke, interactieve manier aan de slag rond het thema digitale vaardigheden? Meer weten over de snelle ontwikkelingen in de digitale wereld? Dan is deze escaperoom wat voor jou! Je wordt onder andere meegenomen in wat het nut kan zijn van e-health in de zorg van cliënten of patiënten en vormt er je eigen mening over aan de hand van stellingen. Laat je uitdagen en verrassen!

 

Bedrijfsvraagstuk? Student weet raad!

Studenten kunnen in korte of lange trajecten een nuttige bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken en (aanzet doen tot) oplossingen in jouw organisatie.
Met de vernieuwende kracht van studenten en interdisciplinaire samenwerking kunnen we prototypes en inzichten ontwikkelen. Hoe? Ervaar het van een collega-ondernemer en student. De Hogeschool Rotterdam neemt ons mee in deze interessante sessie. Campus Gouda neemt je de organisatie en begeleiding uit handen, misschien is dat ook iets voor jou?

 

Zeepkist: Laat je inspireren

Kort en krachtig kennismaken met innovatieve regionale initiatieven. Ons netwerk praat je bij.
In onze regio zijn tal van voorbeelden van mooie innovatieve initiatieven rond zorg en technologie. Best practices zijn belangrijk om te delen. Samen weten we meer! In deze sessie praten collega’s met mooie initiatieven je bij over hun werk. Luister, stel je vragen en neem de kennis mee naar je eigen organisatie.

Zelf pitchen? We hebben nog ruimte!
Neem contact op met info@campusgouda.nl