Jezelf ontwikkelen en inspireren

Wil jij jouw horizon verbreden en steviger in je vak staan? In samenwerking met onderwijsinstellingen biedt Campus Gouda werkenden de kans om zich verder te ontwikkelen op hbo-niveau via modules. Studenten mbo kunnen aan de slag in living labs met actuele onderwerpen uit de praktijk. Zo bereid je je voor op de ontwikkelingen van de toekomst.

_94A2029
living labs

Binnen de living labs van Campus Gouda dompel je je aan de hand van de nieuwste inzichten en technologie onder in dé maatschappelijke vraagstukken in onze regio. Je doet onderzoek en ontwikkelt je in de praktijkomgeving van je eigen werkveld.

Op dit moment kun je aan de slag met de thema’s Zorg & Technologie en Bodem & Technologie.

Zorg 1

Zorg & Technologie

Technologie is niet meer weg te denken. Ook niet in de zorg. Maar hoe geef je zorgtechnologie een plek op de werkvloer? Campus Gouda werkt met mbo- en hbo-opleidingen in verschillende living labs. Ontdek wat jij kunt leren en bijdragen in deze labs binnen het thema Zorg & Technologie!

Bodemdaling 3

Bodem & Technologie

Het Living Lab Bodem & Technologie bestaat uit meerdere testlocaties, eigenlijk is regio Midden-Holland één groot living lab. Theorie en praktijk versterken elkaar. Door in levensechte situaties te meten, experimenteren en testen ontwikkel je snel relevante kennis en skills én draag je bij aan kennis en data voor volgende fases en nieuwe projecten.

Modules

Als werknemer in de zorg wil je de ontwikkelingen in je vakgebied graag bijhouden. Maar hoe combineer je dat met je drukke baan? Vanuit Campus Gouda kun je op een laagdrempelige manier losse hbo-onderwijsmodules volgen en meteen toepassen in je werk.

_94A2121

Communiceren in de Zorg

_94A2160

Klinisch Redeneren

Bodemdaling 2

Duurzaam Bodem Management

Enthousiast?

Wil je meer weten over Campus Gouda of heb je interesse?
Neem contact op, we helpen je graag verder!