Bodem & Technologie

Bodemdaling vormt een grote uitdaging voor de regio Midden-Holland. Een dalende bodem heeft immers gevolgen voor onze huizen, gebouwen, infrastructuur, landbouw en de natuur.

Bodemdaling 1
CampusGouda_Bodem_Technologie@2x-100
Living Lab Bodem & Technologie

Op diverse testlocaties kunnen onderwijsinstellingen, overheid, bedrijfsleven en studenten aansluiten op verschillende projecten gericht op bodemdaling in de regio. Samen met het Nationaal kennis- en expertisecentrum Bodemdaling zit Campus Gouda in Arti Legi in Gouda.

De eerste module Bodem & Technologie start in 2023.

Onze Partners

Samen voor innovatie en groei. Dat kan alleen met elkaar. Wilt u ook partner worden van Campus Gouda? Of wilt u meer informatie? Stuurt u dan een e-mail naar info@campusgouda.nl.

Nieuws

Campus Gouda is volop in beweging. Studenten werken aan innovatieve ideeën, er start een nieuwe hbo-module of professionals gaan aan de slag met nieuwe technologie. Ook organiseren we werkgroepen en interessante kennisevents en geven we graag het woord aan onze partners.

Bodem & Technologie
suzanne-02-1600x-q85

Aan het woord… projectleider Bodem & Technologie Suzanne de Kroon

Eind juni kwam de werkgroep Bodem & Technologie voor het eerst bij elkaar tijdens een…

Bodem & Technologie
marcel-doove-1600x-q85

Achter de schermen bij Doove Care Groep

Doove Care Groep verkoopt, verhuurt en beheert zorghulpmiddelen voor zorginstellingen. Commercieel directeur Marcel van de…

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Campus Gouda of heeft u vragen?
Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!