Bodem & Technologie

Bodemdaling vormt een grote uitdaging voor de regio Midden-Holland. Een dalende bodem heeft immers gevolgen voor onze huizen, gebouwen, infrastructuur, landbouw en de natuur. Campus Gouda wil in de vorm van een Living Lab met velerlei partners aan de slag om hbo modules te ontwikkelen en challenges en projecten uit te zetten, volledig gericht op de uitdagingen van de regio Midden-Holland.

Bodemdaling 1
CampusGouda_Bodem_Technologie@2x-100
Living Lab Bodem & Technologie

Onderwijsinstellingen, bedrijven en overheid werken in het Living Lab Bodem & Technologie samen bij het toepasbaar maken en implementeren van bestaande technologie en daarbij aansluitende opleidings- en professionaliseringstrajecten rondom bodem en water.

Campus Gouda innoveert door de onderwijsmodules en relevante testlocaties van de toekomst integraal te verweven.

 

Gevarieerd aanbod HBO modules

De ontwikkelingen gaan snel, hoe kan je als professional in de toekomst kwalitatief hoogwaardige kennis en ondersteuning aan jouw cliënten blijven bieden? Als bodem en water professional wil en moet je je blijven ontwikkelen om klaar te zijn voor de uitdagingen in de toekomst. Maar hoe combineer je dat met je drukke baan? Vanuit de Campus Gouda bieden wij een helpende hand door jou op een laagdrempelige manier losse onderwijsmodules aan te bieden.

Door losse modules te volgen, doe je precies die kennis en ervaring op die je direct in je werk kunt toepassen. Je doet precies die kennis op die je direct in je werk kunt toepassen. Zo bepaal jij je eigen onderwijsprogramma en geef je invulling aan jouw eigen Leven Lang Ontwikkeltraject. Wat past bij jou en is dat in lijn met jouw persoonlijke ontwikkeling? Wat heb je op dit moment nodig om je vak beter te kunnen uitvoeren?

HBO modules

Ben je werkzaam in het vakgebied bodem, water en/of funderingen? Campus Gouda biedt een uitdagende leeromgeving met interactie tussen andere professionals. Allemaal in de regio Midden-Holland, letterlijk middenin de praktijk. Een omgeving waarbij je niet alleen je kennis vergroot, maar ook je professionele netwerk.

Slappebodem_website

Duurzaam Bodem Management

_94A3476
De Studententrajecten en Challenges

Op diverse testlocaties kunnen overheid, bedrijfsleven en studenten aansluiten op verschillende trajecten gericht op bodemdaling in de regio.

Van de eerste Underground Challenge is een mooie aftermovie gemaakt.

 

Onze Partners

Samen voor innovatie en groei. Dat kan alleen met elkaar. Wilt u ook partner worden van Campus Gouda? Of wilt u meer informatie? Stuurt u dan een e-mail naar info@campusgouda.nl.

Nieuws

Campus Gouda is volop in beweging. Studenten werken aan innovatieve ideeën, er start een nieuwe hbo-module of professionals gaan aan de slag met nieuwe technologie. Ook organiseren we werkgroepen en interessante kennisevents en geven we graag het woord aan onze partners.

Bodem & Technologie
_94A3548 – inleiding website Ik benwerkgever

Challenge rondom Bodem & Technologie

Medio april hebben eerste- en tweedejaars studenten van het Instituut voor de Gebouwde Omgeving Hogeschool…

Bodem & Technologie
Slider Bodemdaling fiets

Bijeenkomst Bodem & Technologie

Bouwen op slappe bodem. Dat is de uitdaging vandaag én in de toekomst. Wat vraagt…

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Campus Gouda of heeft u vragen?
Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!