Bodem & Technologie

Bodemdaling vormt een grote uitdaging voor de regio Midden-Holland. Een dalende bodem heeft immers gevolgen voor onze huizen, gebouwen, infrastructuur, landbouw en de natuur.

Bodemdaling 1
CampusGouda_Bodem_Technologie@2x-100
Living Labs

Op diverse testlocaties kunnen onderwijsinstellingen, overheid, bedrijfsleven en studenten aansluiten op verschillende projecten gericht op bodemdaling in de regio.

Van de eerste Underground Challenge is een mooie aftermovie gemaakt.

 

Modules

Ben je werkzaam in het vakgebied bodem, water en/of funderingen? Campus Gouda biedt een uitdagende leeromgeving met interactie tussen andere professionals. Allemaal in de regio Midden-Holland, letterlijk middenin de praktijk. Een omgeving waarbij je niet alleen je kennis vergroot, maar ook je professionele netwerk. Deze nieuwe module bestaat uit drie deelmodules over bodemvraagstukken. 

Slappebodem_website

Duurzaam Bodem Management

Onze Partners

Samen voor innovatie en groei. Dat kan alleen met elkaar. Wilt u ook partner worden van Campus Gouda? Of wilt u meer informatie? Stuurt u dan een e-mail naar info@campusgouda.nl.

Nieuws

Campus Gouda is volop in beweging. Studenten werken aan innovatieve ideeën, er start een nieuwe hbo-module of professionals gaan aan de slag met nieuwe technologie. Ook organiseren we werkgroepen en interessante kennisevents en geven we graag het woord aan onze partners.

Bodem & Technologie
suzanne-02-1600x-q85

Aan het woord… projectleider Bodem & Technologie Suzanne de Kroon

Eind juni kwam de werkgroep Bodem & Technologie voor het eerst bij elkaar tijdens een…

Bodem & Technologie
marcel-doove-1600x-q85

Achter de schermen bij Doove Care Groep

Doove Care Groep verkoopt, verhuurt en beheert zorghulpmiddelen voor zorginstellingen. Commercieel directeur Marcel van de…

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Campus Gouda of heeft u vragen?
Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!