Geef je organisatie een boost

Samen voor innovatie en groei. Dat kan alleen met elkaar. Wil jij dat jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen? Dat zij leren werken met nieuwe innovatieve technieken? Of wil je betrokken worden bij de ontwikkeling van een passende opleiding voor jouw toekomstige werknemer?

_94A2160

Bij Campus Gouda krijgen jouw medewerkers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen, in verbinding met hun eigen werkomgeving. Wij bieden hen losse hbo-modules en de praktijk te ervaren in verschillende labs in samenwerking met bedrijven, organisaties en mbo-scholen in de regio. Ook leiden wij jouw toekomstige werknemer op. Ben jij ook zo’n bedrijf? Doe mee en blijf fit voor de toekomst!

Wat samenwerking jou oplevert:

1
Motivatie
Investeren in de kennis en expertise van je huidige personeel motiveert hen om in dienst te blijven.
2
Kennis
Jouw medewerkers leren werken met nieuwe, innovatieve technieken. Die kennis brengen ze mee op de werkvloer.
3
Ambitie
Omdat jouw medewerkers aan de slag gaan met concrete uitdagingen uit hun eigen werkveld, dragen ze ook bij aan de ontwikkeling en ambities van jouw bedrijf of organisatie.
4
Netwerk
Je wordt onderdeel van een regionaal georganiseerd netwerk van onderwijsorganisaties, overheid en bedrijfsleven.
wat wij bieden

Binnen Campus Gouda werken we samen met verschillende partijen aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken in de regio. Daarin spelen innovatie en technologie een belangrijke rol. Op dit moment kun je aan de slag met verschillende modules en living labs bij de thema’s Zorg & Technologie en Bodem & Technologie.

Zorg 1

Zorg & Technologie

Technologie kan de zorg écht helpen. Maar hoe geef je die zorgtechnologie een plek op de werkvloer? Hoe zorg je dat cliënten en personeel vertrouwd raken met technologische toepassingen?

Bodemdaling 3

Bodem & Technologie

Dé grote uitdaging van de regio Midden-Holland is bodemdaling. Hoe gaan we om met onze almaar dalende bodem? Wat is de impact en wat betekent dit voor inwoners, woningen, flora en fauna?

Onze Partners

Samen voor innovatie en groei. Dat kan alleen met elkaar. Wilt u ook partner worden van Campus Gouda? Of wilt u meer informatie? Stuurt u dan een e-mail naar info@campusgouda.nl.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Campus Gouda of heeft u vragen?
Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!