Uitnodiging bijeenkomst Zorg & Technologie op 3 oktober 2023


22 augustus 2023
GHZ event 3 okt
CampusGouda_Zorg_Technologie@2x-100
Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor het event. We hebben de maximale capaciteit in ons gebouw bereikt. Op de hoogte blijven? Mail naar info@campusgouda.nl.
Bijeenkomst dinsdag 3 oktober 2023

 

Arti Legi te Gouda
van 14.30 tot 18.00 uur
inclusief netwerkborrel

 

Zorg & Technologie. Hoe dan?

Laat je inspireren door te leren, horen, zien en doen.

Programma

 

Opening en welkom

Openingswoord door wethouder gemeente Gouda, Campus Gouda en Gedeelde Zorg.

Happiemiel recht

Miel Verstappen

 

Onze meedenkende spreker kan vandaag onze dialoog op gang brengen en de kern van onze vraagstukken helder krijgen.

Met humor en interactieve, ervaringsgerichte werkvormen of door de juiste vragen te stellen, kan Miel knappe koppen met elkaar tot een hoger plan krijgen. Met zijn inhoudelijke bagage binnen zorg & welzijn, overheid en onderwijs is hij op het snijvlak van humor en inhoud op zijn best.

Parallelsessies

De keuze is reuze. Tijdens onze bijeenkomst hebben we vier deelsessies, u neemt deel aan één van deze vier. Er zijn een beperkt aantal plekken per deelsessie, kom op tijd om zeker te zijn van een plekje bij je favoriete sessie.

 

Behoud personeel in de regio Midden – Holland

Hoe behouden we zorgpersoneel in onze regio? Denkkracht vereist!
Op 5 juni hebben ZWconnect en Gedeelde Zorg met HR-professionals uit de regio een bijeenkomst gehad over de arbeidsmarktproblematiek in de regio Midden-Holland. De resultaten uit die bijeenkomst worden op een interactieve manier gedeeld, getoetst en verfijnd. Hoe staan we ervoor? En waar is winst te behalen door samen te werken? Daarnaast nemen we je mee in de eerste concrete stappen die we zetten om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk zorgpersoneel behouden voor onze regio.

 

Escaperoom Digihelden

Puzzels, taken en uitdagingen oplossen in een interactief spel van een uur. Let op: digitale vaardigheden zijn geen vereiste, maar daarna laat het je niet meer los ; ) 
Wil je op een leuke, interactieve manier aan de slag rond het thema digitale vaardigheden? Meer weten over de snelle ontwikkelingen in de digitale wereld? Dan is deze escaperoom wat voor jou! Je wordt onder andere meegenomen in wat het nut kan zijn van e-health in de zorg van cliënten of patiënten en vormt er je eigen mening over aan de hand van stellingen. Laat je uitdagen en verrassen!

 

Vraagstuk uit de praktijk? Student weet raad!

Studenten kunnen in korte of lange trajecten een nuttige bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken en (aanzet doen tot) oplossingen in jouw organisatie.
Met de vernieuwende kracht van studenten en transdisciplinaire samenwerking kunnen we prototypes en inzichten ontwikkelen. Hoe? Ervaar het van een collega-ondernemer en student. De Hogeschool Rotterdam neemt ons mee in deze interessante sessie. Campus Gouda neemt je de organisatie en begeleiding uit handen, misschien is dat ook iets voor jou?

 

Zeepkist: Laat je inspireren

Kort en krachtig kennismaken met innovatieve regionale initiatieven. Ons netwerk praat je bij.
In onze regio zijn tal van voorbeelden van mooie innovatieve initiatieven rond zorg en technologie. Best practices zijn belangrijk om te delen. Samen weten we meer! In deze sessie praten collega’s met mooie initiatieven je bij over hun werk. Luister, stel je vragen en neem de kennis mee naar je eigen organisatie.

Zelf pitchen? We hebben nog ruimte!
Neem contact op met info@campusgouda.nl

WhatsApp Image 2023-08-23 at 16.37.14

Bus to the Future

​​​​​​​Maak kennis met zorgtechnologie op wielen.

Vanaf 3 oktober gaat de Bus to the Future rijden door de regio. Met deze bus stellen Vierstroom, mboRijnland, MobileCare en Campus Gouda zorgtechnologie laagdrempelig beschikbaar voor demonstratie en uitleg voor medewerkers, cliënten en hun mantelzorgers. Daarnaast kan de bus ingezet worden voor onderwijsdoeleinden. Op 3 oktober nemen we de bus feestelijk in gebruik en kan jij, als één van de eersten, een kijkje nemen.

Studenten van mboRijnland staan je graag te woord!

 

Borrel en Bus

Neem een kijkje in de Bus met een borrel in de hand.

 

 

Wil jij de bus bij jou in de buurt?