Over Campus Gouda

Campus Gouda is een samenwerking tussen bedrijven, (zorg)organisaties, onderwijs en overheid uit de regio Midden-Holland. Wij bundelen onze krachten zodat onze mooie regio een plek is én blijft waar mensen graag wonen en bedrijven zich graag vestigen. Onze focus ligt momenteel op twee thema’s, Bodem & Technologie en Zorg & Technologie.

campus gouda
_94A5506
een leven lang ontwikkelen

Campus Gouda is dé plek voor een Leven Lang Ontwikkelen (LLO) in regio Midden-Holland. Wij bieden werkenden de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen op hbo-niveau.

Met modulair onderwijs (losse modules op hbo-niveau) en in verschillende labs en studententrajecten op hbo- en mbo-niveau gaan zij aan de slag met actuele onderwerpen die spelen bij bedrijven, zorginstellingen en overheid in regio Midden-Holland. Zo willen we samen het hbo-onderwijs in onze regio verstevigen, innovatie aanjagen en maatschappelijke uitdagingen oplossen.

Katien Singels
hoe het begon

Regio Midden-Holland heeft veel te bieden. Op basis daarvan zijn in 2019 de eerste stappen gezet naar partnerschap met het hoger onderwijs. In een bidbook is concreet gemaakt welke kansen er liggen voor samenwerking op het gebied van opleidingen en onderzoek voor overheid, bedrijven, zorginstellingen en onderwijs.

De stad ligt in de regio Midden-Holland met ruim 235.000 inwoners, waarbinnen gemeenten, onderwijs en bedrijfsleven elkaar hebben gevonden in een gezamenlijk triple helix aanpak. Samenwerking gericht op innovatie voor een duurzaam sterke stad en regio. Die kwaliteit willen wij uitbouwen en versterken. Hoger onderwijs en onderzoeksinstellingen zijn daarvoor een onmisbaar onderdeel.

Daarom is meer samenwerking met hoger onderwijs en onderzoeksinstellingen noodzakelijk en vergroten wij hierop onze inzet. Wij zien kansen voor nieuwe samenwerkingsrelaties en wij maken hier investeringen voor vrij.

Ons team

Samen voor innovatie en groei. Dat kan alleen met elkaar. Ook meedoen?
Neem contact met ons op via info@campusgouda.nl en maak hier alvast kennis met ons team!

Nienke
van Liempt

Adviseur onderwijs arbeidsmarkt

Marleen
Kop

Junior Projectleider

Irina
Dobrynina

Gastvrouw Arti Legi

Frank
Slingerland

Programmamanager

Katien Singels

Katien
Singels

Communitymanager

Michiel
Faber

Projectmanager Living Labs

Barbara
Hoogsteden

Communicatieadviseur

Marijke
Menting

Projectmanager Living Labs

Kim
van Eijck

Projectleider Bodem

Brenda
van Zeeland

Projectleider Zorg