Wat zijn de plannen voor Campus Gouda 2022?


4 november 2022
campus gouda

Campus Gouda maakt Leven Lang Ontwikkelen (LLO) in de regio Midden-Holland mogelijk met modulair onderwijs op hbo-niveau. Daarnaast ontwikkelen werkenden en studenten zich door binnen de Living Labs te onderzoeken, met de nieuwste inzichten en technologie, in de praktijkomgeving van hun eigen werkveld. Daarmee draagt Campus Gouda bij aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en aan een regio waarin mensen graag wonen en bedrijven zich graag vestigen. Inmiddels is de eerste module met 20 werkenden uit de zorg gestart en wordt nieuw modulair aanbod ontwikkeld op gebied van bodem & technologie. Ook naar kansen rondom jeugdzorg en slimme mobiliteit wordt gekeken.

Het succes van Campus Gouda vraagt om een stevige basis intern, die niet altijd zichtbaar is voor de buitenwereld. In 2022 bouwen we verder aan een digitaal platform dat het eenvoudig maakt met partners projecten te starten en samen te werken. Meerjarige samenwerking is essentieel om duurzaam te kunnen werken aan de maatschappelijke vraagstukken van deze regio. Dit betekent continu samen leren en de studenten in de regio uitdagen om met innovatieve ideeën te komen. Dit kan alleen met steun en draagvlak van partners uit de regio en daarbuiten. Bent u een bedrijf, onderwijsinstelling of een andere organisatie en wilt u mee doen?

Meedoen?
Wat zijn de plannen van Campus Gouda voor de rest van 2022? Worden er nog meer modules gestart en hoe ontwikkelen de living labs verder? Wilt u meedoen? Bent u een bedrijf, onderwijsinstelling of een andere organisatie en wilt u samen met Campus Gouda werken aan de maatschappelijke vraagstukken van deze regio. Neem contact met ons op: info@campusgouda.nl. In de flyer leest u meer over de plannen van Campus Gouda:

bijlage-1-flyer-campus-gouda-2022.pdf