Start deelmodule Data en Technieken binnen Bodem en Ondergrond


25 april 2024
image00026
Inschrijven deelmodule Data en Technieken binnen Bodem en Ondergrond

“De problematiek rondom bodem heeft dringende aandacht nodig. Wij geven in de modules aan welke mogelijkheden er zijn voor oplossingen van die probleemstukken.De informatie die wij aan deelnemers van de module bieden, helpt ze om een weloverwogen keuze te maken in bijvoorbeeld het beleid van een gemeente.” Peter Jongste (Stafdocent Hogeschool Saxion)

“In projecten binnen mijn werk in Gouda krijg ik veel te maken met bodems waarin wij roeren. Daarom wilde ik weten wat we nog meer kunnen doen dan alleen maar ophogen.” Deelnemer deelmodule Vitale Bodem

Op maandag 16 september 2024 start het derde en laatste deel van de module Duurzaam Bodem Management: de deelmodule Data en Technieken binnen Bodem en Ondergrond. We weten veel over alles wat met bodem te maken heeft, maar waar vind je al die informatie? Hoe zit het met de privacy als je gegevens wilt gebruiken? En hoe kom je van informatie naar kennis die je in de praktijk kan toepassen? Je gaat net als in de andere deelmodules met je eigen vraagstukken aan de slag en werkt aan oplossingen. Diverse gastsprekers en docenten van Saxion Hogeschool verrijken je kennis. En je wordt geholpen door de andere deelnemers, die kennis vanuit hun organisatie en achtergrond meebrengen. Naast het bijwonen van de lessen investeer je vier uur per week in zelfstudie of werk je aan opdrachten. De lessen zijn op maandagavonden van 16.00 – 20.00 uur in ons pand Arti Legi aan De Markt in Gouda.

Benieuwd hoe deelnemers de eerste deelmodule hebben ervaren? Bekijk onderstaande video:

Inschrijven kan via onze website: Inschrijfformulier.