Duurzaam Bodem Management

Campus Gouda biedt werkenden een unieke kans. Een contextrijke, uitdagende leeromgeving met directe interactie tussen de leermodules, bedrijven en living labs. Samen doen we nieuwe inzichten over bodemdaling en hoe we ermee om willen gaan. Allemaal in de regio Midden-Holland, letterlijk middenin de praktijk. Een omgeving waarbij je niet alleen je kennis vergroot, maar ook je professionele netwerk.

Zorg 1
toelichting

Deze nieuwe module bestaat uit drie deelmodules over bodemvraagstukken. Bestaande kennis en ervaring van regionale experts, waaronder het Kenniscentrum voor Bodemdaling en Funderingen (KBF) en de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) en van de deelnemers worden samengebracht met de theoretische verdieping van hogeschool Saxion. De bodemvraagstukken van de verschillende deelnemers en betrokken organisaties zijn leidend. In deze module wordt daar nader onderzoek naar gedaan.

Inschrijven
_94A3476
voor wie

De module Duurzaam Bodem Management is voor werkenden binnen het vakgebied bodem, water of funderingen. Wil jij uitdagende vraagstukken aangaan rondom bodemdaling en aan de slag met innovatie en nieuwste technologieën en samen werken en leren met professionals. Dan is deze module iets voor jou.

Module

Duurzaam Bodem Management

Binnen de module Duurzaam Bodem Management kun je één of meerdere deelmodules volgen. De eerste module Vitale Bodem start op maandag 26 februari in het historische Arti Legi gebouw in het centrum van Gouda. Houd ook voor de volgende modules in je agenda rekening met maandagen en lestijden tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Het betreft tien lessen en een terugkomdag.

De kosten bedragen €3900 voor de volledige module Duurzaam Bodem Management en €1300 per deelmodule.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Campus Gouda of heeft u vragen?
Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!