Communiceren in de Zorg

Merk jij dat gesprekken met jouw cliënten en hun naasten lastiger worden? Wil je meer weten over hoe je zorgtechnologie zinvol en goed afgestemd met je cliënten kunt inzetten? Dan is de module Communiceren in de Zorg interessant voor jou.

Zorg 1
_94A2121
voor wie

Je hebt minimaal een mbo 4 opleiding in bijvoorbeeld verpleegkunde, maatschappelijke zorg of social work afgerond en wil sterker en steviger als professional je werk doen.

Opbouw module Communiceren in de Zorg

Deelmodule Verdiepende gesprekstechnieken

Je leert professioneel en doelgericht om te gaan met zorgvragers uit verschillende doelgroepen in verschillende complexe situaties. Je leert hoe je (zo ver als mogelijk) het zelfmanagement van deze zorgvragers versterkt waarbij je rekening houdt met hun sociale context. Ook krijg je handvatten hoe je tot gezamenlijke besluitvorming komt.

Periode 2023: donderdag 7 september tot en met donderdag 14 december.
Kostenoverzicht is op te vragen via info@campusgouda.nl.

Je kunt je inschrijven voor de volledige opleiding of per deelmodule. 

Deelmodule Interprofessioneel samenwerken

Je gaat aan de slag met communicatie en professioneel leiderschap. Je maakt kennis met theorieën over teamsamenstelling, groepsdynamiek, gezamenlijke besluitvorming en motivatie en je past dit toe op je werkplek. Zo word je efficiënter en effectiever in het samenwerken met zorgvragers, mantelzorgers, collega’s en andere disciplines. Bovendien leer je hierin meer initiatief en leiding te nemen.

Periode 2023: donderdag 11 januari tot en met donderdag 12 april.
Kostenoverzicht is op te vragen via info@campusgouda.nl.

Je kunt je inschrijven voor de volledige opleiding of per deelmodule. 

 

Deelmodule Inzet van zorgtechnologie

Je verkent de mogelijkheden van zorgtechnologie gericht op het in standhouden van het zelfmanagement van de zorgvragers. Zo leer je meer over de voordelen die dit oplevert in de communicatie, ondersteuning, begeleiding en kwaliteit van zorg.

Periode 2023: woensdag 26 april tot en met woensdag 5 juli.
Kostenoverzicht is op te vragen via info@campusgouda.nl.

Je kunt je inschrijven voor de volledige opleiding of per deelmodule. 

220722AnneSytsema033
De hbo module smaakte naar meer. Ik ga de duale opleiding hbo-Verpleegkunde volgen.
Anne Sytsema
Student Communiceren in de Zorg, verpleegkundige
Module

Communiceren in de Zorg

Merk jij dat gesprekken met jouw cliënten en hun naasten lastiger worden? Wil je meer weten over hoe je zorgtechnologie zinvol en goed afgestemd met je cliënten kunt inzetten? Wil jij je kennis verdiepen op het gebied van zelfmanagement? Dan is de module Communiceren in de Zorg interessant voor jou. Deze module bestaat uit drie deelmodules. Je kunt één of meerdere deelmodules volgen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Campus Gouda of heeft u vragen?
Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!