Kennisdeling rondom regionale economische samenwerking


21 november 2022
Kennisdeling Arti Legi

Innovatieve techniekopleidingen, samenwerking rond mobiliteit, modules op hbo-niveau en natuurlijk de projecten in de Living Labs; het kwam allemaal langs tijdens de presentaties aan bedrijven, onderwijs en overheid in Midden-Holland. Alle Triple Helix partners waren te gast bij Campus Gouda in Arti Legi in Gouda.

Projectleider Sanne Kok en Kim van Eijck presenteerden de stand van zaken rondom Zorg & Technologie en Bodem & Technologie. Vervolgens gingen de circa 30 aanwezigen in gesprek met elkaar over regionale samenwerking rondom opgestarte projecten vanuit de regionale economische visie van de regio Midden-Holland.

Innovatie en groei in Midden-Holland

Dankzij de mkb-deal uit 2021, die regio Midden-Holland heeft gekregen, zijn er mooie projecten gestart rond mobiliteit en techniek, zoals met de Bouwacademie in Waddinxveen. Bij de Living Labs Bodem & Technologie en Zorg & Technologie van Campus Gouda worden opleidingen, projecten en onderzoeken met studenten van verschillende onderwijsinstellingen uitgevoerd. Zo zetten we samen in op innovatie en groei in de regio Midden-Holland rondom maatschappelijke vraagstukken.