Hbo-module Duurzaam Bodem Management


22 januari 2024
16. innovaties over 100 jaar DEELMODULE
Hbo-module voor werkenden Duurzaam Bodem Management

Ben jij als professional op zoek naar direct toepasbare kennis rond bodem, water of funderingen? Op 26 februari 2024 start de hbo-module Duurzaam Bodem Management. De module bestaat uit drie deelmodules van elk 10 bijeenkomsten in Arti Legi, in Gouda, meestal op maandagen van 16.00 – 20.00 uur inclusief maaltijd. Daarnaast ga je ook op diverse werkbezoeken. Vitale Bodem is de eerste, meer algemene deelmodule die start op 26 februari.

Aan de slag met eigen casussen

Later in het jaar starten de deelmodules Klimaat en Fysieke leefomgeving en Data en technieken binnen bodem en ondergrond. Hogeschool Saxion verzorgt het onderwijs. Volgens Femke Tomas, onderzoeker en docent bij Hogeschool Saxion, is de kracht van de module Duurzaam Bodem Management dat het domeinoverstijgend is. “We doen het met elkaar. Niet alleen Campus Gouda en Saxion, maar alle betrokkenen in aanpalende terreinen, vanuit gemeenten, de omgevingsdienst, waterschappen en bedrijven. Deelnemers gaan aan de slag met de eigen casussen. Het is belangrijk om te weten wat het perspectief is van de ander, hoe je dat kan samen brengen. Dat vind ik heel cool aan deze module. Het is in alle opzichten samen.” Je kunt de hele module volgen, maar ook losse deelmodules. De kosten bedragen €1.300,- per deelmodule per deelnemer.

Maak ook het verschil op het vakgebied bodem, water of funderingen. Meld je vandaag nog aan voor de module Duurzaam Bodem Management via:  https://www.campusgouda.nl/opleidingen/duurzaam-bodem-management/