Programma deelmodule Data en technieken binnen bodem en ondergrond

Voor werkenden op het vakgebied bodem, water en/of funderingen start de hbo-deelmodule Data en technieken binnen bodem en ondergrond bij Campus Gouda. Professionals van verschillende overheden en bedrijven kunnen deelnemen en gaan aan de slag met hun eigen casussen. Zij gebruiken daarbij de kennis uit colleges, vanuit bedrijfsbezoeken en leren ook van elkaar. Tien weken lang werken professionals aan verbreding van hun kennis en hun professionele netwerk. Elke week is er een bijeenkomst of bedrijfsbezoek. De 10  bijeenkomsten zijn van 16.00-20.00 uur in het pand Arti Legi in Gouda.

Deze deelmodule staat in het teken van het verzamelen en interpreteren van data en wat voor invloed de uitkomst heeft op het omgaan met bodem en ondergrond. Trends,  zoals het effect van klimaatverandering op de bodem en ondergrond en het bouwen, kunnen we tevens inzichtelijk maken met behulp van de data.

In deze deelmodule voeren deelnemers in een groep een praktijkgericht onderzoek uit. Kennis uit de module of voorkennis uit de praktijk (hbo niveau) wordt hierbij toegepast.

 

Meer weten? Neem contact met ons op via info@campusgouda.nl