Campus on Tour bij Dachser/Müller Fresh Food Logistics


25 april 2024
_94A7838

Campus on Tour bij Dachser/Müller Fresh Food Logistics

Vanaf 2023 organiseert Campus Gouda meerdere keren per jaar het evenement Campus on Tour. Hierin krijgen partners en betrokkenen de gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen bij bijvoorbeeld onderwijsvernieuwende projecten en vooruitstrevende bedrijven of organisaties. 

Op woensdag 3 juli 2024 brengt Campus on Tour een bezoek aan logistiek dienstverlener Müller Fresh Food Logistics (onderdeel van Dachser) in Lekkerkerk. Dachser biedt wereldwijde transport- en magazijndiensten aan door middel van verschillende transportnetwerken op basis van gestandaardiseerde processen en individuele services.

De locatie in Lekkerkerk biedt in het bijzonder diensten aan in warehousing, transport en distributie in de segmenten ambient, fresh en diepvries. Daarnaast toont deze locatie op wat voor creatieve en vooruitstrevende manieren Dachser/Müller Fresh Food Logistics zich inzet om hun bedrijfsvoering te verduurzamen.

Het idee van Campus on Tour is kennis delen, netwerken en leren van elkaar op locatie in de regio. Vaak een divers gezelschap van projectleiders, docenten, bestuurders en studenten. De officiële uitnodiging wordt binnenkort verstuurd, maar noteer de datum alvast in je agenda.