Aanmelden hbo Zorg-modules Campus Gouda


15 juli 2021
Zorg

Begin oktober start De Haagse Hogeschool via Campus Gouda met de hbo module Communiceren in de zorg, onderdeel van de hbo opleiding Verpleegkunde. Werkenden met een mbo 4 diploma (of vergelijkbaar) in de sector zorg en welzijn kunnen zich opgeven voor het volgen van één of meerdere van deze losse modules.

De start van deze opleiding, die deels online en deels op locatie plaatsvindt, is meteen ook de eerste concrete start van Campus Gouda. De opleiding is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met werkgevers uit de regio Midden-Holland: Groene Hart Ziekenhuis, Gemiva SVG Groep, Zorgpartners Midden-Holland, WelThuis, Vierstroom Zorg Thuis, mboRijnland en werkgeversvereniging Care2Care.

Wethouder Corine Dijkstra: “Het unieke is dat werkenden een hbo module kunnen volgen naast hun werk. Het is geen volledige hbo-opleiding, maar een specifiek deel dat aansluit bij hun interesse en behoefte. En wie weet, misschien smaakt dit naar meer en gaan ze ermee verder. Nog en mooie bijkomstigheid, deze modules worden gegeven in Gouda. Veel van de studenten wonen en werken in regio Midden-Holland, dus dat is lekker in de buurt.”

Aanmelden of meer informatie? Stuur een e-mail naar info@campusgouda.nl of bellen met projectleider Joyce Oomen via 06 – 206 138 21.